Diákok és Szülők

Célkitűzésünk, hogy a lehető legteljesebben és leggyorsabban szolgáljuk ki Önt, legyen szó akár tankönyves vagy egyéb ügyintézésről, akár vásárlásról. Az alábbiakban arról tájékozódhat, hogy hol, milyen lehetőségek állnak a rendelkezésére, illetve a tankönyvrendeléssel kapcsolatos fontos információkat itt olvashatja el.

KELLO webáruház

Minden egy helyen: tankönyv, könyv, papír-írószer, tanszercsomag!

Webáruházunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy rendkívül gazdag és átfogó kínálatot nyújtó olyan online áruházat hozzunk létre, amely a tankönyvek, könyvek beszerzése mellett megkönnyíti az iskolához szükséges egyéb eszközök és kellékek megvásárlását is.

Ez azért is fontos, mivel az iskolai kiegészítők vásárlása olykor nagyon időigényes, itt azonban gyorsan és egyszerűen megoldhatja ezt a feladatot. Webáruházunkban ugyanis megtalálja valamennyi kiegészítőt, amely egy diák számára szükséges lehet: minden, ami papír-írószer – füzettől a markerig; iskolatáska és tolltartó; tisztasági csomag stb.

Webáruházunkban található termékek gyors és egyszerű regisztrálás után megrendelhetőek. A szállítási hely lehet tetszőleges cím, illetve a MOL PostaPontok egyike. Magyarország területén belül a 15 000 Ft feletti értékű rendelések kiszállítása szintén ingyenes.

Webáruházunk ünnepi és leltározás alatti kiszolgálási rendjével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a 2018. december 19-én 10 óráig beérkezett rendelések december 19-én a készlet erejéig kerülnek feladásra. 
A 2018. december 19-én 10 óra és 2019. január 2. reggel 8 óra közötti időszakban webáruházunkban leadott rendelések ünnepi kiszolgálási rend miatt 2019. január 2-án a készlet erejéig kerülnek feladásra.
A 2019. január 2. és január 13. közötti időszakban webáruházunkban leadott rendeléseket leltározás miatt 2019. január 14-től kezdődően fogjuk postára adni.

Amennyiben kérdése, kérése van, kérjük, írjon nekünk e-mailt a webshoprendeles@kello.hu e-mail címre! Köszönjük!

Nézzen szét webáruházunkban, és válogasson a sok ezer termék közül!

Link: http://webshop.kello.hu/