Tájékoztató tartozó diákok tankönyvrendelésével kapcsolatban

Tisztelt Szülők! 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy azon tanulók részére, akiknek a korábbi tanévekkel kapcsolatban tankönyv számla tartozásuk áll fenn, illetve a 2019/2020-as tanévben a tankönyvrendelési felületünkön az iskola által fizetős státuszra vannak beállítva, tankönyvrendelési igényüket rendszerünk érvényteleníti. A tartozás megfizetésének elmaradása esetén kiszállítás nem történik.

A számla tartozások kifizetésének érvényes beérkezési ideje 2019. július 15. napja.


Az ezt követően beérkező kifizetések esetén az érintett tanulók részére az iskola segítségével lehetőség van pót-, vagy évközi rendelés keretében történő tankönyvrendelésre.

A befizetés az alábbiak szerint történhet: 
1. Banki utalással 
Ez esetben a pontos beazonosíthatóság miatt a közlemény rovatban kérjük tüntesse fel a tanuló nevét és oktatási azonosítóját
Bankszámlaszámunk: 64400068-30107825-11100049
2. A tartozás azonnal rendezhető a szülői weboldalunkon keresztül bankkártyás fizetéssel (MasterCard, Maestro, Visa), egy rövid regisztrációt követően - https://szuloifelulet.kello.hu/Home/Login.


Amennyiben a tartozás a fent jelzett időpont után is fennáll (melynek beszedésével kapcsolatban a KELLO a szükséges intézkedéseket ez esetben megteszi) és nem kívánnak élni az iskolai tankönyvrendelés lehetőségével, úgy egyénileg kell gondoskodniuk gyermekük tankönyveinek beszerzéséről. Az egyéni beszerzésre lehetőséget biztosítunk a webshop.kello.hu oldalunkon keresztül, valamint személyesen a Kódex Tankönyvcentrumban (1054 Budapest, Honvéd u. 5.) és a Kódex Könyvesboltban (1085 Budapest, József Krt. 63.).

Üdvözlettel:
Könyvtárellátó Nonprofit Kft.